Ако трябва да определим една от забележителните тенденции, които заливат подиумите и улиците през 2020/2021 г., това несъмнено е кожата. Луксозната материя се появи на практически всеки голям дизайнерски спектакъл под формата на рокли, гащеризони, тренчкоти, поли и панталони и костюми от глава до пети в безброй цветове и комбинации.

 Несъмнено сетът, подходящ за уличен стил бързо пое тенденцията - съчетавайки луксозно изглеждащия костюм с любимите небрежни обувки, чанти и аксесоари. Бял кец или обувка с висок ток? Вие решавате!

 Кожените дрехи винаги са на мода. Те са стилни, подчертават характера и се отличават по необикновен начин. Ще ви покажем как да носите и съчетавате кожени костюми, с които да подчертаете стила си.

 Ако харесвате класически комбинации, тогава можете да вземете черен кожен костюм с втален прав панталон и да го стилизирате с дързък червен клъч и черни кожени боти на ток. За да сте в крак с тенденциите, изберете черно поло и разбира се задължителните слънчеви очила.

 За хващащ окото аутфит можете да вземете кафяв кожен костюм с да го комбинирате с черно-бял клъч и високи обувки или класиката – бели кецове.

 Ако вашият стил е по-небрежен, тогава можете да комбинирате бежов кожен костюм с дълъг блейзър и панталон с висока талия, бяла риза с дълги ръкави и цветна чанта. Този уличен стил се забелязва все по-често в Милано, Париж и Лондон.

 Без граници. Разчупете комбинацията сако и панталон и изберете кожен елек. Той може спокойно да се съчетае с всяка любима блуза, риза, дори и тениска.

Вдъхновението този сезон са цветовете. Не се страхувайте от тях, комбинирайте кожа с кожа в различни цветове, няма да сбъркате. Водете по начина, по който обикновено оформяте тоалет. Различните цветове работят добре в комбинация с изчистени обувки и чанти, както и задължителните бижута.