Българският бутик за кожени облекла с 21 годишна история


20 ГОДИНИ ENIGMA LEATHER BOUTIQUE

ENIGMA LEATHER не е просто марка, тя е идея, вдъхновение, умение. Тя е резултат от много години труд и натрупан опит!
Успяхме да превърнем ENIGMA от модно студио, в емблема за качество. Нашите кожени изделия са лимитирани, извън всякакви рамки и постоянен стил, те са със смел дизайн и с неподправен характер!

Всяка колекция през тези 20 години вървеше успоредно с модните тенденции по световните подиуми. Следяхме зорко всички новости в бранша, но останахме верни докрай на авторския си дизайн и несравнимата прецизност в изработката на детайлите. Това разви много нашата "модна интуиция". Всяка нова колекция бе напълно различна, новаторска и смела. Започнахме да предусещаме тенденциите и да ви ги представяме по един безкомпромисно добър начин. Нашата модна "сензитивност" бързо и естествено спечели Вашето внимание и доверие. Дори повече! Нетърпението, с което се очакваха нашите сезонни колекции ни превърна в бранд, който не следи, а създава мода!

Обръщайки се назад и поглеждайки в тези изминали 20 прекрасни години, осъзнаваме, че е време за следващата крачка на ENIGMA! Време е за пореден път да излезем от рамката. Време е ENIGMA LEATHER, в типично новаторския си дух, да скочи в дълбоките води на непознатото.
В този свят на безкрайни възможности сме си поставили нови цели, вдъхновени от иновативното, кретивното и неограниченото...

Бъдете с нас! ENIGMA LEATHER стартира своите следващи 20 безкомпромисни години!ИСТОРИЯ

Брандът ENIGMA е основан през 2002 година от дизайнера Анелия Николаева. Основната мотивираща идея е създаването на шивашко студио, което изработва бутикови модели от кожа с изключително качество.

Първоначално студиото работи само по индивидуални поръчки. Скоро обаче, виждайки потенциала на материалите и безграничните възможности в дизайна, се ражда идеята за създаването на сезонни колекции. Чрез тях се представят тенденциите в цветовете, кройките и акцентите за сезона.

През 2007 година ENIGMA отваря своя първи бутик в София. Тогава започва  набирането на голямата популярност на бранда. И до днес, 20 години по-късно, емблема на бранда са уникалните авторски модели, изработени в лимитирани серии.

 


ПРОИЗВОДСТВО

В производството на всички облекла с марката ENIGMA се прави изключителен подбор на материалите. Стремежът да се изработват дрехи от естествени и устойчиви материи за създаването на качествена мода е залегнал в основата на бранда от създаването му до днес.

В желанието си да разширява възможностите и избора на своите клиенти, от 3 години ENIGMA предлага в своите колекции и облекла от чист КАШМИР. Материята на Кашмира не е случайно избрана. След дълго проучване на редица материали, които биха били подходящи за комбиниране с естествените кожи, единствено Кашмирът отговаря на всички строги изисквания на марката – устойчивост, безкомпромисно качество, завидна топлина, съчетана с невероятна лекота и най- важното 100% естествен произход.

КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

Бутикови модели от висококачествени естествени и устойчиви материи

РЪЧНА ИЗРАБОТКА

Кожени облекла, конструирани и изработени с прецизност

АВТОРСКИ МОДЕЛИ

Изработка на кожени облекла по авторски дизайн в лимитирани серии

УНИКАЛНО ПО РОДА СИ

Единствено по рода си шивашко студио за изработка на облекла от естествени кожи

Добавете в WishlistРазгледайте WishlistПремахнете от Wishlist
КОЛИЧКА

Вашата количка е празна.

Return To Shop

Добавете коментар към поръчката Редактирайте коментара
Цена за доставка
Добавете код за отстъпка

Цена за доставка

Добавете код за отстъпка

Кодът ще бъде приложен в страницата за плащане.

български (България)

Изберете език