Българският бутик за кожени облекла с 21 годишна история

ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ

Замяна и връщане на стоките са възможни до 14 дни след получаване на поръчката от онлайн магазина в случай ,че:
- Няма следи от експлоатация на продукта. Той трябва да бъде върнат в отлично състояние!
- Запазени са всички фабрични етикети и символи на бранда.
Артикулът трябва да бъде върнат в оригиналната му опаковка с включени подаръци и други присъстващи рекламни материали, ако има такива.

** Таксите по връщане на продукт са за сметка на клиента.
** Използвани стоки не могат да бъдат върнати.

ПРОЦЕДУРА ЗА ВРЪЩАНЕ

За да регистрирате връщане, попълнете внимателно формуляра, който ще намерите в кутията за доставка или се свържете с нас на телефон 0888 070 155 за съдействие.

Попълнете формуляра за "Упражняване правото на отказ от договора", като посочите датата на покупка и номера на товарителницата от куриерската фирма.

Пакетът за връщане трябва да съдържа - опакован продукт без следи от употреба (със запазени етикети, фабрични етикети, включени подаръци, препоръки и рекламни материали).

Възстановяването на сумата се извършва само по банков път, за това е задължително да попълните данните на вашата банкова сметка във формуляра. Процедурата по възстановяване на сумата се задейства след
получаване на върнатият артикул и след внимателен оглед. Сумите се изплащат в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на върнатата стока и след извършване на пълен преглед на артикула.

Изпратете пратката до получател на адрес : гр. София, офис на СПИДИ кв. "Павлово" за фирма АЛМЕРА -80 ЕООД, телефон 0888 070 155.

За международни връщания: Изпратете пакета с всяка компания за експресна доставка, работеща във вашата страна до фирма АЛМЕРА -80 ЕООД , гр. София , бул. „ Цар Борис III “ – 227 , магазин за кожени облекла ЕНИГМА. Телефон 0888 070 155.

След като направите връщане, не забравяйте да се свържете с нас и да предоставите номер за проследяване/ номер на товарителница.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМАТА

Сроковете за връщане на стоките могат да достигнат 1-5 работни дни, в зависимост от вашето населено място.

След като получим артикула в нашето студио и се уверим, че всички условия за връщане са изпълнени, вашата заявка ще бъде обработена в рамките на 1-2 работни дни и ще бъде включена в процедура по възстановяване на сумата
*Не се възстановяват пари в брой за покупки, направени през онлайн магазина.
* Възстановяванията се извършват минус сумата за доставка, в случай, че не е предварително заплатена.

ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ

В случай, че желаете да извършите замяна на артикул, молим да се свържете с нас на телефон : 0888 070 155 или мейл – office@enigmaleather.com, за да задействеме процедура по връщане и замяна.
Добавете в WishlistРазгледайте WishlistПремахнете от Wishlist
КОЛИЧКА

Вашата количка е празна.

Return To Shop

Добавете коментар към поръчката Редактирайте коментара
Цена за доставка
Добавете код за отстъпка

Цена за доставка

Добавете код за отстъпка

Кодът ще бъде приложен в страницата за плащане.

български (България)

Изберете език