Зимното яке определено е акцент в гардероба ни през студените дни.   Случвало ли ви се е да се чудите с какво точно да го съчетаете, така че да имате напълно завършена визия и да покжаете своя стил? Комбинирането на вашето яке за зимата е от съществено значение, за да ви е топло и удобно. Първо, не забравяйте, че най-вероятно ще имате няколко слоя дрехи и е хубаво те да си отиват. Второ, изберете яке, в което да инвестирате, знаейки, че ще го носите дълго време. И накрая, намерете правилните аксесоари, за да завършите външния си вид.

 

 Тук сме, за да ви помогнем с лесни съвети.

 

  Всеки кожух има своя чар, а аксесоарите и дрехите под него го правят още по-специален. Ако сте горд притежател на черен кожух, значи най-вероятно обичате класиката. Под кожуха може облечете всяка една риза, пуловер, поло, рокля, дори и сако. Пропорциите на oversized якетата, съчетани с вталени дрехи, създават привлекателен контраст. Същото може да се каже и за втален кожух с по-широки дрехи отдолу, което определено е подходящо за зимата съчетание. Панталон, дънки, мини пола - няма да сгрешите. Черният кожух се комбинира страхотно с кожена шапка. Класическата визия никога не остава незабелязана.

 

  Ако сте фен на неутралните цветове кафяво и бежово за кожух, знаете, че nude гамата е в своя пик и тази зима. Координирайте цялостната си визия цветово. Карго панталон в цвят охра би подхождал чудесно на зимното ви яке. Освен топли цветове, можете спокойно да добавите и златни бижута. Сет ръкавици и шапка в охра не са излишни. За допълнителна топлина оформете визията с ботуши до коляното или класически боти на ток.

 

  Кожусите с принт или по-интересен цвят със сигурност са звездата на аутфита ви, така че отдолу можете да заложите на вечния тренд - кожен панталон или клин. Оставете връхната дреха да бъде акцент, но не пренебрегвайте останалата част от тоалета. Още една идея - носете дългия кожух откопчан, за да се виждат аксесоарите и дрехите, които носите отдолу. Така създавате гама от стилове в едно. Визията с дълъг кожух изглежда страхотно с хубав кожен каскет.

 

  Ето и няколко съвета, които можете да приложите при всеки кожух или зимно яке. Дори ако вашата връхна дреха ви се струва семпла, бърз начин да подобрите външния си вид е със зимни аксесоари. Сложете кариран шал, неонова шапка или дори мъхеста шапка, всички от които имат способността да направят изявление и ще помогнат за вграждането на личен стил.Очилата винаги придават модерен елегантен вид на всяка визия.