Случва се всяка година: настъпва есен и всезнаещите модни сили съсредоточават погледите си във връхните дрехи и по-точно палтата. Разбираме ги и знаем, че едно палто може да направи най-обикновената визия зашеметяваща. Намирането на това „правилно палто“ се свежда до баланс между естетиката на първото впечатление и естествената му функция - да ни топли.

 


Ако сте решени да прекарате студените сезони в едно-единствено, красиво, надеждно и висококачествено палто, е хубаво да изборът ви да бъде категоричен. Едно е ясно - класическите модели палта отиват на всеки стил и лесно се съчетават с повечето дрехи, обувки и аксесоари в гардероба.

Палта и кожусите от естествена кожа имат известно предимство, което повечето връхни дрехи по закачалките в магазина не притежават. Независимо дали са къси или с класическа дължина до глезена, те често са достатъчно впечатляващи, за да бъдат основната атракция на вашето облекло, а не просто добре изолирано покривало, което нямате търпение да свалите.



Истинското кожено палто трябва да притежава няколко важни качества и сега ще поговорим за тях:

Както вече споменахме, на първо място от значение е материята. Колкото по-високо е качеството на кожата на едно палто, толкова по-топло ще ви бъде, а и не само…естествената кожа е много по-дълготрайна. Дизайн - тук вече трябва да гледаме детайлите. Класическият прав дизайн изглежда страхотно в допълнение както към ежедневни тоалети, така и към вечерни рокли и официални панталони. Това е палтото, за което знаете, че ще изглежда добре, независимо от това с какво ще бъде съчетано. Цвят. Без значение дали в гардероба ви преобладават чернобели или супер цветни дрехи, когато избирате връхна дреха е хубаво да заложите на сигурен цвят. Дългото палто заема голяма част от тялото и то е първото нещо от цялостната визия, което се забелязва. Ако сте фен на монохромния капсулен гардероб, това ще е чудесно допълнение към него. Ако обичате смелите цветове, винаги можете добавите ярък шал или неонова чанта към класическия цвят палто, който несъмнено отива на всяка палитра. Това е сигурен начин да изразите себе си и да не се лишавате от носенето на сигнален цвят през студените сиви сезони.

И така, ако все още се чудите кой е вашият statement piece, доверте се на бранд, който може да ви предложи всичко, от което имате нужда. Класическият силует, превъзходната кройка и качествената изработка са това, което прави палтото незаменима дреха в гардероба ни.