Кожата е класически моден елемент, който независимо от епоха, тенденция или стил, винаги ще бъде включен в новите колекции всеки сезон. Цветната кожа е особено модерна вариация, наблюдавана на модните подиуми за пролет/лято 2022 г., както и в популярни акаунти в социалните медии.

 

Гъвкавостта на кожата е характерна черта на плата. Класическата кожа в кафяви или черни нюанси се носи повече, особено през по-студените месеци. Колкото и неутралната кожа да е основен продукт, този сезон могат да се намерят в изобилие стилове с ярки нюанси в неонови или пастелни цветове. Радост за окото.

 

 

Експериментирайте с цветна кожа, като изберете монохроматичен стайлинг от глава до пети, съчетавайки кожа с други цветни дрехи и аксесоари, за да създадете нова текстура, или като включите един-единствен ярък елемент.

 

Ето и малко съвети за любителите на класически визии:

 

Носенето на кожа през топлите месеци е не просто модерно, но и ви дава възможности да освежите стила си. Съчетайте добре скроен чифт кожени шорти с потник под лек блейзър с навити ръкави за небрежен външен вид, но го направете едноцветен за по-изтънчен вид. Или създайте по-класически стил, като носите късите панталони с чиста памучна блуза за по-женствена визия. Класическо кожено яке-риза или кожено бюстие са основни елементи, супер подходящи за топло време, които ще подчертаят всяко облекло и ще ви дадат възможности за смесване и съчетаване с дънкови поли, шорти и дънки. Добавете страхотен чифт летни токчета, за да създадете перфектния аутфит за града.

 

Въпреки че може да ви се струва неестествено да носите кожа и велур през пролетта, не пренебрегвайте тези любими материи, защото мислите, че не са тенденция. Последните трендове за стилизиране гарантират, че ще направите правилния избор, когато става въпрос за планиране на гардероба за хубавите температури.