ТРИ МИТА ЗА КОЖЕНИЯТ ПАНТАЛОН
1. МИТ: Кожените панталони са непрактични за ежедневието-
Кожените панталони днес са изработени от висококачествени материали. В обработката на кожите се използват еко продукти и бои. Те са максимално олекотени и омекотени. Прилягат по естествен начин по тялото и създават максимален комфорт при движение. Добавяме също, че кожата притежава естествени пори, които изключват всякакъв вид запарване и залепване при носене дълго време.
2. МИТ: Кожените панталони са подходящи само за определен стил и поводи-
Коженият панталон лесно се адаптира към различни стилове -от ежедневен уличен, през офис стил, та чак до комбинации за официални поводи.Тайната е в използването на правилните аксесоари.
        
3.МИТ: Грижата за кожените панталони е трудна и скъпа-
Избора на облекла от качествена естествена кожа и правилната грижа за тях правят поддръжката на кожения панталон лесна и достъпна. Днес се предлага широка гама от продукти за почистване и хидратиране на лицето на кожата, но най-важното правило в поддръжката е -КОЖАТА ТРЯБВА ДА ДИША! Използването на синтетични и найлонови торби и калъфи е пагубно за вашият кожен панталон.

С този текст се надяваме, че разбихме трите основни мита свързани с кожените панталони и успяхме да подчертаем тяхната универсалност и лесна поддръжка.

Всички панталони и кожени клинове в Енигма са изработени от специално селектирани естествени кожи с високо качество.

Разгледай колекция ПОЛИ И ПАНТАЛОНИ и избери точния модел за теб.

В случай, че имаш нужда от консултация, не се колебай да се свържеш на с нашият екип на телефон/ 0887386691