Ако планирате да останете изцяло в тенденциите тази година, ще ви трябва красива кожена пола. Тази класическа долна част се предлага в толкова много форми, започвайки от шикозни стилове молив до мини. Модните експерти препоръчват да останете верни на черния цвят - той ще феминизира тоалета ви и ще ви накара да изглеждате рационализирани. Ние пък сме сигурни, че всеки има нужда от доза цвят в живота си, затова ще разгледаме и цветните варианти. Това облекло е истинско модно творение от години и ще ви накара да изглеждате и да се чувствате много специални.

Кожената пола е един от основните елементи на дамското облекло, който определено трябва да включите в обновения си гардероб, ако искате да изглеждате стилно, ефектно и елегантно. Важно е да отбележим, че естествената кожа се подобрява с времето и става по-мека и привлекателна. Благодарение на естествените колагенови влакна, които са сложно преплетени, се осигурява по-добра издръжливост и трайност на продуктите.

Защо си струва да обърнете внимание на тези поли? Въпреки факта, че има много модерни нови поли в различни стилове и материи, класическите модели кожени поли са истински диамант в гардероба на всеки ценител на модата.

Първо, модерната кожена пола е ключът към ефектния външен вид. Без значение какво обичате да носите, тоалетът ви с кожена пола ще бъде изразителен. На второ място, стилната кожена пола дава възможност да се създават комбинации в различни стилове - ретро, романтични, ежедневни, уличен стил, пънк и задължителната бизнес посока. Тук говорим за голяма свобода. Кожената пола може да се съчетае с риза, блуза, тениска, пуловер, поло, боди, кроп топ, бюстие, кожено яке, палто или което и да е любимо горно облекло.

Обърнете внимание на стилните съчетания с кожени поли от световните модни подиуми, които ще се превърнат в безспорния „must have” в дамския гардероб, както за есенно-зимния, така и за топлия период на 2020-2021.

Специално внимание трябва да се обърне на цветовите нюанси на модните кожени поли, които могат да бъдат много ярки и цветни. Немалко дизайнери залагат на смели предложения в червени, жълти, горчица, лилави, златни и сребърни нюанси.

Идеалният стил на кожена пола, която изглежда по-женствена и елегантно е с дължина midi - средна. Тенденцията е кожени поли midi, както в черно, така и в яркочервени, бордо, лилави, винени цветове модели се забелязва навсякъде.  

Възможностите са безкрайни, но едно е ясно – стилът и класата са вечни!