Изборът на дрехи трябва да бъде индивидуален и съобразен със специфичността на вашият силует. При избора на кожена пола, формата на тялото играе важна роля.

При правилен избор можете да подчертаете или прикриете вашите природни пропорции и силует.

Издължена фигура: Ако имате издължена структура, кожената пола ще подчертае вашите дълги крака и стройни бедра. Изберете пола с по-тесен силует, който ще подчертае вашите извивки и ще добави още стил към вашия външен вид.

Пясъчен часовник: За дамите с форма "пясъчен часовник", кожената пола е идеалният избор. Тя ще подчертае вашата талия и естествените ви извивки. Изберете модел с висока талия, който ще бъде елегантен акцент върху вашата хармонична фигура.

Широка талия: За тези с по-заоблен силует и по-голяма обиколка на талията, кожената пола може да бъде страхотен избор, ако се комбинира с по-широк топ или риза. Това създава баланс, като същевременно предоставя стил и комфорт.

Широки рамене и тясна талия: Кожената пола може да бъде прекрасен акцент, който привлича внимание към тясната ви талия. Подберете модел, който създава хармоничен баланс със широките ви рамена.

Широки бедра: Жените с по-широки бедра, трябва да изберат кожена пола с леко разкроена форма. Това ще създаде хармоничен профил и ще подчертае талията ви.

Помнете, че най-важното е да се чувствате удобно и уверено с избрания модел на кожена пола.

Стилът и уникалността идват от вас, а кожената пола само подчертава вашия вътрешен блясък.