Избора на кожух със средна дължина през зимата е не само практично, но и изключително стилно решение. Кожуха от естествена агнешка кожа е поставен на пиедестал от дизайнерите през последните години. Има защо, освен модерна визия, той добавя физическа и визуална топлина в стайлинга. 

Ето няколко идеи за лесно и стилно комбиниране на кожуха:

1.Комбинирай със слим дънки

Съчетанието на обемен кожух с тесни дънки създава баланс във визията. Дамския силует изглежда видимо по-крехък, под лежерно падащото меко палто. Завършете със семпла блуза или класическа бяла риза.

2.Ах, тези високи обувки..

Безспорно всяка визия се изкачва поне две нива по-високо, когато добавим висок ток. Комбинирането на кожух с изчистен дизайн и ботуш с висок ток е безспорна класика- красива, женствена и супер стилна. Деликатно показващият се дамски прасец и нежният глезен под линията на палтото винаги е била вълнуваща гледка за мъжкото око.

3.Игра на материи и текстури  

Експериметнирайте с различни естествени материи носещи усещането за топлина и уют, като кашмир, вълна и памук. За официални вечери и по-топли дни съчетайте естествената топлина на кожуха с луксозното усещане на коприната, дантелата и сатена. Бъдете смели, вашият кожух няма да ви предаде на студа!

 

4.Аксесоарите

Всичко, което допринася за вашият комфорт през зимата е подходящо за завършване на перфектната зимна визия. В това число  шапки, шалове, ръкавици, слънчеви очила и други. Нежният блясък на красиво колие или часовник, показващ се под меката кожа би изглеждал изкушаващо.

5.Цветовете

Естествените меки цветове като кафяво, теракота, бордо и топлите нюанси на сиво предизвикват усещане за  топлина и уют в мрачните студени дни.Те хармонизират перфектно с естествената зимна палитра, като например белия сняг и сивите нюанси. Този хармоничен баланс има приятен визуален ефект.

  Дамските кожуси от агнешка кожа предоставят разнообразие от възможности,с тези няколко съвета можете да имате разнообразен и модерен стил всеки ден. 

Разгледайте богатата колекция ПАЛТА И КОЖУСИ на Енигма- българският бранд за кожени облекла с 21 год. история. Марката е позната още с авторските модели на кожени якета от естествена кожа.